berets

Berets?? Ouii, dua të dukem si një franceze

Berets! Po, po. Ato janë kapelet më ‘in’ të momentit. I dua të gjitha!

Shpesh herë kam hezituar të guxoj me një ‘berets’. Por i adhuroja vërtet shumë kur i shikoja tek të tjerët dhe reagimi ka qënë gjithmonë ‘WOOW’. Ju padyshim do dukeni super chic dhe tërheqëse me akserorin plotësues të veshjes tuaj. Duke theksuar, një aksesor mjaft figurant e origjinal. Dhe për më tepër, do të dukeni unike me stilin tuaj. Përveç kësaj, ju mbajnë edhe ngrohtë. Pothuajse të gjitha fashionista-t e kanë zgjedhur një të tillë si pjesë e pamjes së tyre, inspiruese për ne.

Frymëzohuni me poshtë me disa kombinime.