bandana

Bandana, shalli i vogël, një aksesor ‘must have’

Besoj se të gjithë mendojnë të bëjnë shpikje me pamjen e tyre. Në mënyrë që të bëjmë diferencë, të biem në sy dhe të jemi sa më ‘IN’ ekziston një aksesor që ne e mendojmë ‘must have’ e që nuk duhet absolutisht ti mungojë look-ut tuaj për t’a plotësuar dhe për ti dhënë ngjyrë. Dhe ajo është shamia apo shalli i vogël bandana …

Vetëm duke e menduar kënaqem me imagjinatën time sa sa ‘cool’ do të dukem me një bandana.

Me anë të kësaj galerie, shpresoj që dhe ju të gjeni veten në fjalët e mia. Mbase jo të gjithë jemi të dhënë pas trendeve të mëdha por ama kësaj vërtet nuk mund t’i shpëtoni. Kështu që vendoseni imagjinatën në punë… Zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar dhe përveç se ta vendosni në qafë, ri-përdoreni për në kokë, në dorë, në këmbë, në çantë, në kapele. Mendojeni, mendojeni…