balmain

Balmain Vjeshtë/Dimër 2017. Tendencat e sezonit!

Balmain, ja se çdo të shohim këtë sezon!

Duhet patjetër ti ndjekim tendencat më të fundit të sezonit vjeshtë-dimër 2017 nga Balmain. Pjesa më e madhe prej nesh janë shumë të interesuara për të rejat më të fundit në fushën e modës. I ndjekim me vëmendje stacionet apo website-t e fashion, për mos të humbur asgjë. Mbase dhe nuk mund ti bëjmë dot tonat ato që shohim, por të paktën kënaqim syrin. Midis tyre, Balmain është një ndër stilistët më të preferuar, sidomos nga njerëzit e famshëm. Ai njihet për stilin e tij unik dhe origjinalitetin që e dallon nga të tjerët.

Le të shijojmë disa nga krijimet e tij më të bukura dhe të frymëzohemi. Sepse vetëm ai di si të na bëjë për vete!