shall oversized

Shall oversized, aksesori perfekt për mos të patur ditë të ftohta

Shall oversized apo i madh mund të jetë një aksesor mjaft i rëndësishëm, për tu ndjerë komode, bukur dhe ngrohtë në këto ditë të ftohta.

Në ditët e ftohta të dimrit asnjëherë nuk ndjehemi ngrohtë tamam. Dhe një shall mund ta zbusë disi atmosferën. Kështu nuk i kushtojmë shumë vëmendje kombinimeve. Por mjafton një shall oversized i thjeshtë ose me punime a dizenjo të veçanta dhe ju do të dukeni perfekt. Ju mund të dukeni mjaft cool dhe t’i jepni ngjyra pamjes suaj. Sepse aksesorët janë pjesa më e rëndësishme e veshjes tonë. Sigurisht që do të ndjehemi ngrohtë dhe plot stil.

shall oversized

https://hinka.al/bandana-nje-aksesor-must/