Përputhshmëritë e shenjave të horoskopit

përputhshmëritë e shenjave të horoskopit

Dashi


Është shenjë e zjarrit dhe për këtë arsye është i pajtueshëm me të gjitha shenjat e zjarrit. Gjithashtu gëzon pajtueshmëri të mirë me shenjat e ajrit. Marrëdhëniet e tij me shenjat e ujit dhe të Tokës kërkojnë durim dhe përpjekje. Marrëdhëniet me Gaforren dhe Bricjapin janë ndoshta më të vështira që këto shenja kanë.

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:

Binjakët
Luani
Shigjetari
Ujori

Përputhshmëri e mirë:

Dashi
Peshorja

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Demi,
Virgjëresha
Akrepi
Peshqit

Përputhshmëri e ulët:
Gaforrja,
Bricjapi

 

 

Demi


Si një shenjë e Tokës, Demi është kryesisht në përputhje me të gjitha shenjat e Tokës. Gjithashtu gëzon pajtueshmërinë të mirë me shenjat e ujit. Marrëdhëniet me shenjat e zjarrit dhe të ajrit kërkojnë kontrollin e vetë dhe vendosmëri. Marrëdhëniet me Luanin dhe Ujorin  janë pak më të vështira.

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:
Gaforre
Virgjëresha
Bricjapi
Peshqit

Përputhshmëri e mirë:
Demi,
Akrepi

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Dashi
Binjakët,
Peshorja,
Shigjetari

Përputhshmëri e ulët:
Luan
Ujori

 

 

Binjakët

 

Binjakët është një shenjë e ajrit, që e bën atë në përputhje me të gjitha shenjat e ajrit. Përputhshmëri të mirë ka gjithashtu mes Binjakëve dhe shenjave të zjarrit. Marrëdhëniet e Binjakeve me shenjat e tokës kërkojnë këmbëngulje dhe përkushtim. Marrëdhëniet me Virgjëreshën dhe Peshqit janë ndoshta më të vështira.

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:

Demi
Luan
Peshorja
Ujori

Përputhshmëri e mirë:
Binjakët
Shigjetar

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Demi
Gaforre
Akrepi
Bricjapi

Përputhshmëri e ulet:

Virgjëresha
Peshqit

 

 

Gaforrja

 

Si një shenjë e ujit Gaforrja është kryesisht në përputhje me të gjitha shenjat e ujit. Përputhshmëri të mirë ka mes Gaforres dhe shenjave të tokës. Marrëdhëniet e Gaforres  me shenjat e ajrit dhe të zjarrit kërkon këmbëngulje dhe shumë punë.

 

 

Përputhshmëri maksimale:
Demi
Virgjëresha
Akrepi
Peshqit

Përputhshmëri e mirë:
Gaforrja
Bricjapi

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Binjakët
Luani
Shigjetari
Ujori

Përputhshmëri e ulët:
Dashi
Peshorja

 

Luani

Luani është një shenjë zjarri, që e bën atë në përputhje me të gjitha shenjat e zjarrit. Gjithashtu gëzon pajtueshmëri të mirë me shenjat e ajrit. Marrëdhëniet e Luanit me shenjat e ujit dhe të tokës kërkojnë këmbëngulje dhe përkushtim. Marrëdhëniet me Akrepin dhe Demin janë ndoshta më të vështira.

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:
Dashi
Binjakët
Peshorja
Shigjetari

Përputhshmëri e mirë:
Luani
Ujor

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Gaforre
Virgjëresha
Bricjapi
Peshqit

Përputhshmëri e ulët:
Demi
Akrepi

 

 

Virgjëresha


Si një shenjë e Tokës, Virgjëresha është kryesisht në përputhje me të gjitha shenjat e Tokës. Virgjëresha gjithashtu gëzon pajtueshmëri të mirë me shenjat e ujit. Marrëdhëniet e Virgjëreshës me shenjat e zjarrit dhe ajrit kërkojnë kujdes dhe përkushtim. Marrëdhëniet me Shigjetarin dhe Binjakët janë më të vështira.

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:

Demi
Gaforrja
Akrepi
Bricjapi

Përputhshmëri e mirë:
Virgjëresha
Peshqit

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Dashi
Luani
Peshorja
Ujori

Përputhshmëri e ulët:
Binjakët
Shigjetari

 

 

Peshorja


 

Peshorja është shenjë ajri, që e bën atë në përputhje me të gjitha shenjat e ajrit. Gjithashtu përputhshmëri të mirë ka mes Peshores dhe shenjave të zjarrit. Marrëdhëniet e Peshores me shenjat e tokës  kërkojnë durim dhe shumë punë. Marrëdhëniet me Bricjapit dhe Gaforren janë ndoshta më të vështirat që ata kanë.

 

 

Përputhshmëri maksimale:
Binjakët
Luani
Shigjetari
Ujori

Përputhshmëri e mirë:
Dashi
Peshorja

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Demi
Virgjëresha
Akrepi
Peshqit

Përputhshmëri e ulët:
Gaforrja
Bricjapi

 

 

Akrepi

Si një shenjë e ujit, Akrepi është kryesisht në përputhje me të gjitha shenjat e ujit. Përputhshmëri të mirë ka mes Akrepit dhe shenjave të Tokës. Marrëdhëniet e Akrepit  me shenjat e ajrit dhe të zjarrit kërkojnë kontrollin e vetë dhe përkushtim. Marrëdhëniet me Ujorin dhe Luanin janë ndoshta më të vështira.

 

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:
Gaforre
Virgjëresha
Bricjapi
Peshqit

Përputhshmëri e mirë:
Demi
Akrepi

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Dashi
Binjakët
Peshorja
Shigjetari

Përputhshmëri e ulët:
Akrepi-Luani
Akrepi-Ujori

 

Shigjetari


Shigjetari është një shenjë zjarri, që e bën atë në përputhje me të gjitha shenjat e zjarrit. Gjithashtu gëzon pajtueshmëri të mirë me shenjat e ajrit. Marrëdhëniet e tij me shenjat e ujit dhe të Tokës kërkojnë këmbëngulje dhe përkushtim. Marrëdhëniet me Peshqit dhe Virgjëreshën janë ndoshta më të vështira.

 

 

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:
Dashi
Luani
Peshorja
Ujori

Përputhshmëri e mirë:
Binjakët
Shigjetari
Përputhshmëri e mjaftueshme:
Demi
Gaforre
Akrepi
Bricjapi

Përputhshmëri e ulët:
Virgjëresha
Peshqit

Bricjapi


Si një shenjë e Tokës, Bricjapi është kryesisht në përputhje me të gjitha shenjat e Tokës. Bricjapi gjithashtu gëzon pajtueshmërinë të mirë me shenjat e ujit. Marrëdhëniet e Bricjapit me shenjat e zjarrit dhe të ajrit kërkojnë këmbëngulje dhe përpjekje. Marrëdhëniet me Bricjapin dhe Peshoren janë ndoshta më të vështira.

 

 

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:
Demi
Virgjëresha
Akrepi
Peshqit

Përputhshmëri e mirë:
Gaforrja
Bricjapi

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Binjakët
Luani
Shigjetari
Ujori

Përputhshmëri e ulët:
Dashi
Peshorja

 

 

Ujori

Ujori është një shenjë ajri që e bën atë në përputhje me të gjitha shenjat e ajrit. Përputhshmëri të mirë ka në mes Ujorit dhe shenjave të zjarrit. Marrëdhëniet e Ujorit me shenjat e tokës kërkojnë këmbëngulje dhe vendosmëri. Marrëdhëniet me Demi dhe Akrepi janë ndoshta më të vështirat.

 

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:
Dashi
Binjakët
Peshorja
Shigjetari

Përputhshmëri e mirë:
Ujori
Luani

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Gaforrja
Virgjëresha
Bricjapi
Peshqit

Përputhshmëri e ulët:
Demi
Akrepi

 


Peshqit


Si një shenjë uji Peshqit janë kryesisht në përputhje me të gjitha shenjat e ujit. Gjithashtu përputhshmëri të mirë ka edhe mes Peshqve dhe shenjave të Tokës. Marrëdhëniet Peshqit me shenja të ajrit dhe të zjarrit kërkojnë kujdes dhe përkushtim. Marrëdhëniet me Binjakët dhe Shigjetarin janë ndoshta më të vështira.

 

 

 

 

 

Përputhshmëri maksimale:
Demi
Gaforrja
Akrepi
Bricjapi

Përputhshmëri e mirë:
Virgjëresha
Peshqit

Përputhshmëri e mjaftueshme:
Dashi
Luani
Peshorja
Ujori

Përputhshmëri e ulët:
Binjakët
Shigjetari

 

 

Lexoni gjithashtu :

Sjelljet e vecanta që ka cdo shenjë horoskopi

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *