Modele të thjeshta flokësh që mund ti bëjë çdokush.

modele të thjeshta flokësh

Modele të thjeshta flokësh për tu bërë gati sa më shpejt!

Kush nuk do të dëshironte një tutorial të mirë me modele të thjeshta flokësh që ata të duken të adhurueshëm ?
Për fat të keq, jo të gjitha modelet e flokëve janë të thjeshta për tu realizuar.
Modelet e mëposhtme janë krijuar për tu bërë nga të gjitha femrat.
Ne jemi absolutisht të sigurt që ju do të bini në dashuri me këto modele flokësh të lehta për tu realizuar.

1. Tutorial për gërsheta


2. Flokët gjysëm topuz në majë të kokës

 

3. Flokët të kapura gjysëm gërshet dhe trëndafil

 

4. Gërshet të përmbysur dhe topuz


5. Topuz  i çrregullt në fund të kokës

 


6. Topuz  i çrregullt në majë të kokës

 

https://hinka.al/aksesore-dhe-disa-menyra-per-vendosjen-e-tyre/

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *