Meshkuj

Nje mashkull BLOGGER, “Pasion apo Rrugëtim drejt një Karriere”

Në mbarë vendet kohët e fundit, bota e modës ka pësuar ndryshime drastike... Rikthimi i ...
Read More

Mjekër e rregullt dhe sexy! Djema, mos e humbisni këtë artikull!

Duket qartë që ky ka qënë viti i mjekrës tek meshkujt. E pamundur të ecësh ...
Read More
xhaketa jeans

Xhaketa jeans, ja si mund ta veshim këtë detaj casual.

Xhaketa jeans apo denim jackets janë një super tendencë dhe jam e bindur se të ...
Read More
xhaketat kamosh

Xhaketat kamosh, për një pamje casual e plot stil.

Shpeshherë kamoshin e kemi mbajtur në këpucë ose në çanta. Por një trend i pashmangshëm ...
Read More
street style

Street style, stilet më të mira të modës për meshkuj

Street style gjatë javëve të modës në NY, Milan, Paris etj, janë po aq të rëndësishme ...
Read More
velvet

VELVET, tendenca e momentit. Ja si mund ta veshim.

Trend-i më i fundit 'velvet'! Në momentin e parë që u përballa me trendin më ...
Read More
Stilisti Tom Ford

Stilisti Tom Ford na jep 11 Mësime të vlefshme!

Ja çfarë na këshillon Stilisti Tom Ford! I njohur në mbarë botën, ai mund të ...
Read More