DIY – Do it yourself

handmade

Handmade crafts, pasioni më i madh i Xhoit

Ky artikull vjen me dëshirën e madhe tonën për të promovuar dhe vlerësuar Xhoin, një ...
Read More

BLUE JEANS, fiksimi i të gjithëve. Tashmë mund ti personalizoni!

Gjatë viteve,  BLUE JEANS kanë ardhur duke përfaqësuar një lloj të caktuar lirie, pavarësie dhe ...
Read More
Balsam buzësh homemade

Balsam buzësh Homemade, mund ta bëjmë dhe vetë.

Si të bëni një balsam buzësh homemade. Buzët janë jashtëzakonisht të ndjeshme ndaj tharjes, shumë ...
Read More
Bëjeni dhuratën tuaj të paharrueshme për festat

Bëjeni dhuratën tuaj të paharrueshme për festat!

6 Ide për paketimet e dhuratave - Bëjeni dhuratën tuaj të paharrueshme për festat! Magjia ...
Read More
rifreskoni garderobën tuaj

Rifreskoni garderobën tuaj. Ja se si mund ta bëni vetë!

Ju mësojmë se si mund të rifreskoni garderobën tuaj. Konkretisht si të vendosni perla sipër ...
Read More
Spray për flokë të bukur dhe të shëndetshëm

Spray për flokë të bukur dhe të shëndetshëm, diy.

Flokët janë gjysma e bukurisë te një femër. Duke u munduar që flokët tuaja të ...
Read More
deodorant

Deodorant i krijuar në kushte shtëpie. Ja çfarë na duhet.

Si të bëjmë deodorant në kushte shtëpie? Të gjithë e kemi kuptuar që deodorantet që ...
Read More

DIY – Do it yourself

Në kategorinë – DIY – Do it yourself – Bëje vetë! Do të gjeni gjithçka rreth punimeve dekorative, ndërtimeve dhe rregullimeve dhe riparimeve pa ndihmën e ekspertëve ose profesionistëve. Ide të ndryshme për të gjitha gjërat që mund ti bëni vetë në shtëpinë tuaj. Receta të ndryshme për përkujdesjen ndaj vetes. Na ndiqni!