Art

handmade

Handmade! An’Art…Motrat që bëjnë art me duart e tyre!

An’Art stoli artizanale handmade lindi para tre vitesh nga dy motrat gjirokastrite, Androniqi dhe Ardita ...
Read More
Ngjyrat

Ngjyrat dhe fuqia e tyre për të ndikuar mendjen tonë

Ka një shpjegim në lidhje me mospëlqimin e ngjyrës së verdhë, tërheqjes së vazhdueshme drejt ...
Read More
Filmat e 2017

Filmat e 2017. Ja cilët janë tetë më të mirët.

Lista me filmat e 2017 që do arrijnë kulmin e shikueshmërisë. Besoj se të gjithë ...
Read More

Art!

Në kategorinë – Art do të gjeni artikuj të cilët kanë si qëllim të pasqyrojmë një gamë të gjerë aktivitetesh, duke përfshirë muzikën, filmin, pikturën, etj,. Pra çdo gjë që ka në thelb të bukurën. Që na bën të kuptojmë domethënien për artin.