Vathe “Shtepiza shtegtaresh”

L1,800.00

Zogjte shtegetuan por lane pas folete e ngrohta. Pranveren e ardhshme do t’i mbushin prape me qenie te bukura! Vathe punuar me grep dhe tel, dekoruar me tirkuazh afrikan. Te lehte, elegantë, finë.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vathe “Shtepiza shtegtaresh””

Your email address will not be published. Required fields are marked *