Vathe “Kulla hijerende”

L2,100.00

Simboli i keshtjelles hijerende, Kulla e sahatit te Gjirokastres.Ideuar ,Dizenjuar, Punuar mbi flete metali argjend gjerman dhe pikturuar me dore nga Motrat An’Art. Vathe origjinale e te paperseritshem. Gjithmone artizanale.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vathe “Kulla hijerende””

Your email address will not be published. Required fields are marked *