Vathe ” Gjithmone Pranvere”

L800.00

Ndajme me ju vathe artizanale, krijuar me argjile te polimerizuar. Te lehte, fine, me shkelqim te lehte argjendi dhe metalik. Baze çeliku

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vathe ” Gjithmone Pranvere””

Your email address will not be published. Required fields are marked *