Varese ” Kryqi I argjendte”

L1,000.00

Kryq si simbol I besimit te krishtere. Punuar me grep dhe tel ngjyre argjendi. Dekoruar me gur natyral agati te kuq. Dekoruar me rruaza te argjendta dhe koral te kuq.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varese ” Kryqi I argjendte””

Your email address will not be published. Required fields are marked *