Varese “Krahehapur drejt universeve te reja”

L2,800.00

Varese punuar ne menyre artizanale, pa kallepe, me argjile te polimerizuar. Dekoruar me gur murano ne qender, ngjyre bari dhe rruaza me shkelqim metalik. Pershtatet ne gjatesi.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varese “Krahehapur drejt universeve te reja””

Your email address will not be published. Required fields are marked *