Varese “Gjethja e arte”

L1,400.00

Varese frymezuar nga natyra. Metali skalitur me veglat e stergjysherve tane ustallare. Metali eshte veshur kundra oksidimit. Dekoruar me gur ngjyre zhuzhune, gure te qelqte shumefaqesh ngjure floriri dhe te kalter te lehte.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varese “Gjethja e arte””

Your email address will not be published. Required fields are marked *