”Uji është jetë” – Spilë/karficë me motive florale në sfonde blu

L2,100.00

Lidhur me ujin jetëdhënës, gjakun e bimëve dhe tokës sonë. Punuar me argjilë të polimerizuar, dekoruar me gurë të xhamtë. Çdo detaj në dorë, pa kallëpe.

Category: Tags: , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “”Uji është jetë” – Spilë/karficë me motive florale në sfonde blu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *