Full of colours

Full of colours – bluza të personalizuara

Çdo gjë Handmade. Bluza të personalizuara të pikturuara me dorë. Bëni një dhuratë të veçantë për të afërmit dhe miqtë tuaj. Dhe pse jo mos t’ja dedikoni vetes tuaj. Surprizojini njerëzit tuaj të dashur me idetë e tua inovative e mjaft të lezetshme. Me shumë mundësi ata as që e presin një dhuratë tillë. Ju na tregoni se çfarë dëshironi të keni në bluzën tuaj dhe do ta keni gati në kohë rekord. Nëse doni të shkruani një dedikim me fjalët tuaja të preferuara, të keni personazhin tuaj të preferuar, imazhe abstrakte apo minimaliste, atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni. Jepini ngjyra veshjes dhe jetës suaj. Colours!

Facebook: Full of colours

Instagram: Full of colours