Art

handmade

Handmade! An’Art…Motrat që bëjnë art me duart e tyre!

An’Art stoli artizanale handmade lindi para tre vitesh nga dy motrat gjirokastrite, Androniqi dhe Ardita ...
Read More
Ngjyrat

Ngjyrat dhe fuqia e tyre për të ndikuar mendjen tonë

Ka një shpjegim në lidhje me mospëlqimin e ngjyrës së verdhë, tërheqjes së vazhdueshme drejt ...
Read More
Filmat e 2017

Filmat e 2017. Ja cilët janë tetë më të mirët.

Lista me filmat e 2017 që do arrijnë kulmin e shikueshmërisë. Besoj se të gjithë ...
Read More